Tragiska människor.

Folk är så jävla korkade.

Dels tycker jag mest synd om dem för att de inte fattar, dels kunde jag inte bry mig mindre.
Men det är tragiskt att kalla andra för att vara toffel när man själv är det. 1000 gånger mer dessutom.

För övrigt om du läser så handlar det inte om att kunna vara utan flickvän utan kanske mer att inte vilja.





Kommentarer
Postat av: J.

För det första, om det nu är så att du inte bryr dig ser jag ingen mening med att skriva två inlägg i din blogg om saken för att visa för folk, eller prata om det över huvud taget. Och du pratar emot dig själv i varannan mening, du vet ju absolut ingenting om varken mig, min pojkvän eller vårat förhållande. Så att säga att jag skulle vara 1000 gånger mer toffel än din pojkvän är ju bara dumt. Jag vet inte vad han har sagt till dig om saken, men förmodligen en överdriven sanning med tanke på att han ljög för våra gemensamma vänner om det hela. Det är väl klart som fan att man vill vara med sin respektive, men man måste väl ändå kunna vara med andra utan att det ska bli sånt här tjafs. Dock så förstår jag inte varför ni tar det såhär när du ändå inte skulle eller ville följa med, för det var vad han sa till mig.



Men ja, att påstå att ni har växt upp är ju minst lika tragiskt att säga när ni uppenbarligen inte har gjort det.



Du är jävligt snabb på att döma för övrigt, en fördel är att höra båda sidorna av saken innan man uttrycker sig om saken. Så, jag har en aning om att varken du eller han har uppfattat saken rätt. Men fortsätt ni, om det känns bra. Det är synd att det inte går prata med din pojkvän som innan, jag vet inte vad du har gjort med han, men synd är det. Ha en trevlig midsommar.

2009-06-19 @ 20:09:50
Postat av: Miss P

"Det är väl klart som fan att man vill vara med sin respektive, men man måste väl ändå kunna vara med andra utan att det ska bli sånt här tjafs."



Det var ju precis vad som var tänkt tills du sa att jag inte fick?



Och vad min pojkvän anbehagar spelar det ingen större roll vad du tycker. Det är inte meningen att du ska behöva bry dig om honom alls.

2009-06-20 @ 09:45:37
Postat av: J.

Du missuppfattade nog den meningen. Jag har dock aldrig sagt att du inte fick komma. Varken till Mattias eller någon annan. Ingen har sagt något sånt. Tanken ända från början var dock att vi skulle göra om förra årets midsommar, plus mattias eftersom han ville vara med, och inte dra med några andra. Alltså bara vara ett gäng vänner som faktiskt känner varandra. Det visste han om.



Jag bryr mig om Mattias, han är och har varit en bra vän till mig ett bra tag och långt innan du kom in i hans liv. Trots att han inte tycker detsamma nu längre så är jag inte den som bara slutar bry sig om dom vänner man har bara för att man glider ifrån varandra och börjar tjafsa.

2009-06-20 @ 16:00:28
Postat av: Miss P

Och ändå frågade Linus speciellt om jag ville följa med? Skumt.

Och att säga att det förstör grejen om jag är med, det är inte detsamma som att säga att jag inte fick? Tänk efter lite nu.

2009-06-20 @ 23:09:25
URL: http://dreamsdonotend.blogg.se/
Postat av: J.

Förmodligen för att Mattias sa att du skulle följa med, och ja, tänk efter lite nu.



Jag tänker inte ta tillbaka det jag sa, jag menade det och jag har gett dig en förklaring till det också.



Det är tråkigt att behöva förlora en vän för en sån här sak, men jag lämnar det här nu. Jag bryr mig inte, det känns bara som slöseri med tid. Och till skillnad mot dig och Mattias så menar jag när jag säger att jag inte bryr mig, jag tänker inte säga ett ord mer till dig om det här nu. Sen är det ju bara upp till dig om du ska fortsätta tjura eller om du kan inse ett och annat som faktiskt är lite vettigt.

2009-06-21 @ 02:06:28
Postat av: Miss P

Nej Mattias sa inte att jag skulle följa med, han blev tillfrågad om jag ville det.



Du säger emot dig själv om vartannat och ärligt talat får du bestämma dig lite.



Och det är väl du om någon som har lite att inse?

Du har aldrig tyckt om mig och det gör inte mig så mycket för du känner inte mig så du kan egentligen inte avgöra. Men faktum är att Mattias och jag är tillsammans och vi kommer vara det bra länge till så du får bara acceptera det. Acceptera att ni har gemensamma vänner och jag kommer vara med ibland. Det har faktiskt inte du någon bestämmande rätt över.

2009-06-21 @ 11:08:22
URL: http://dreamsdonotend.blogg.se/
Postat av: Ela

Kreig.

2009-06-21 @ 20:23:58
URL: http://elaisnotyou.blogspot.com

Det är här du kan säga hur bra jag är:

Namn:
Remember me!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow Miss P
RSS 2.0