Tänk att lite tyg kan göra så mycket

Jag  köpte hem nya gardiner idag. Äntligen fick jag slänga de fula jäkla panelgardiner jag fick köpa lite temporärt när vi flyttade hit.

Nu hänger det verkligen kärlek i luften här hemma. Jag gillar dem så mycket att jag blir lite yr ibland. Jag vill dansa omkring i fönstren, snurra runt i dem, svepa in mig i dem, sova med dem, ta med dem ut på midd.. Ja. Vi behöver ju inte gå in på detaljer. Men jag gillar dem iallafall!


Dagarna är räknade

Så här såg det ut på Vimmerbys gator om en månad, fast för ett år sedan.

Det gör mig egentligen ingenting. Bara våren skyndar sig så är jag lycklig.

Snart var även denna vacka slut.

Mannen och jag roadtrippade lite och kunde idag vara enas om att vi kan sluta äta på McDonalds, en gång för alla. Maten är inte riktigt sådär god som man inbillade sig vid 7 års ålder.

I övrigt drog vi igår en sväng till den årliga marknaden i hultsfred. Och i vanlig ordning fanns det inget speciellt roligt. fick med mig lite sygrejer hem dock. Så nu är jag stolt ägare till 140 synålar.Jag tror jag har bakat fyra gånger den här veckan

Jag har varit ledig nästan hela veckan.
Njutit varenda sekund av de obetalda timmarna.

Kvalitétstid med min käraste är bara förnamnet!Första utflykten på sommaren

Imorgon ska jag iväg på lite äventyr.
Jag vet inte riktigt vad dagen kommer innehålla, men vid halv åtta imorgonbitti bär det av.

Jag ska försöka orka slita mig från ica age 2 och ladda lite kamera batterier, men jag lovar inget.

For you, everyday should be a bad dayEfter att ha ätit sallat innan och på jobbet innan i veckan varierade jag med lite lagad, varm mat.
Hur jag fick tid med det idag vet jag inte. Jag har till och med hunnit tvätta håret.

Det här är en vild chansning och jag tror inte att det har med saken att göra egentligen, men jag valde faktiskt att inte titta på tvshop och våra värsta år idag. Men jag tror som sagt knappt det påverkar.

Eviga måndag

Efter att ha spenderat hela morgonen i sängen, för att sedan förflytta sig tilll soffan och stanna där fram till nu, well efter det känns inte fortsättning på dagen på spännande.

Om tio minuter beger jag mig mot jobbet. Med tunga, släpande steg vill jag lova.

Nu ska jag lata mig i tio minuter, så om ni ursäktar.

Tillbaka till 40h veckor

Idag är det söndag och det är även min tredje lediga dag på raken! Helt sinnessjukt och jag har svårt att greppa att jag inte ska till jobbet idag.
Ni förstår; jag har inte haft en enda ledig helg på hela sommaren. Ofta har jag bara en dag ledigt i veckan eftersom jag jobbar heltid 6 dagar i veckan på två olika jobb.

Så nu när jag slutat på ena jobbet fick jag helt plötsligt tre dagar ledigt! Fantastiskt och välbehövligt!

Men hörrni.. Var försvann sommarkvällarna?


Follow Miss P
RSS 2.0