Sista dagen för veckan

Efter tre dagar bland hallonsoda, öl och cider kan jag inte säga annat än att jag trivs. Att påstå något annat vore att ljuga.

Visst behöver mina handtrucksskills bli bättre, visst har jag fortfarande förbannat mycket kvar att lära mig och visst kommer jag hem tycker jag luktar öl trots att jag duschat. Men jag trivs. Det är en trevlig arbetsplats.

Och med så långa arbetsdagar måste man ibland slå ihjäl minut för minut och hoppas att något händer så tiden går lite fortare men så är det ju vart du än jobbar.

På tal om det så är det nog dags att dra igång alla före-jobbet processer så jag kan bege mig!

Killen i lägenheten under är dessutom lite hostig hör jag

God afton kära vänner! Nu har jag äntligen kommit ifrån jobbet och ligger och uppdaterar mig om vad jag missat när jag varit borta.

Idag har jag faktiskt till viss del lärt mig köra motordriven handtruck. Blir lite svårt när jag har en hel del motoriksproblem, haha, det är svårt att säga det utan att folk tror att jag är utvecklingsstörd, men så är det. Jag kan knappt cykla! Min pojkvän tycker det är jobbigt när jag ska cykla till jobbet eftersom han vet att jag är supersämst, haha. En liten parentes.


Anywho, det är dags att försöka sova och förbereda sig inför veckans sista dag! Det ska bli jäkligt skönt med lite lång helg!

Vad som gömt sig på min kamera


<3

Igår gjorde jag även något lite för vuxet för min egen del.

Jag tog ett långt farväl.
Det har jag gjort underhela förra veckan. De har hängt med i mer än en tredjedel av mitt liv. Fantastiskt. De har varit med om ett jäkla äventyr alltså. Men nu är äventyret slut.
Ska man tämja öl och hallonsoda krävs det att man har fria händer så att säga.Mina arm är lite deformerad efter operationen, den ganska vit mot min vinterblåa hud, eftersom den inte sett solljus på 7 år. Jag kan tänka mig att handleden känner sig lite som ett Fritzlbarnen.

Ny måndag

Så nu har jag kalibrerat min bildskärm och delar era tankar om att mina chaplin-bilder var för mörka.
Jag glömmer ofta att man måste kalibrera någon gång i månaden.

Jag har så himla fantastiska saker jag vill berätta. Men det får vara en cliffhanger tills på lördag då även jag vet lite mer.

I övrigt så bär det snart av till Vimmerby för sätta igång min arbetsvecka med ett 10-timmarspass.

Härligt!


Update: Jag har redan tidsinställt ett inlägg som kommer fram på lördag, så ifall jag glömmer skriva det eller inte får tid så kommer det i alla fall ut ett meddelande om vad det handlar om!

Update

Klockan är inte riktigt halv sju ännu och jag ligger vaken.
Ganska uppenbart då jag somnade någongång vid tio igårkväll, hör och häpna, när vi tittade på Dexter.

Det är är för tidigt att duscha, tvn här nere funkar inte, jag tänkte redigera upp lite bilder och slänga ut på bloggen men den stationära datorn låter så förbaskat.

Så jag ligger kvar. Gillar läget.


Hallihallå

Idag är det lördag vilket innebär att jag igår sa adjö till mitt andra hem, Lindex. Iallafall för de kommande två veckorna. Det innebär även att det är två dagar tills jag börjar på mitt nya jobb, vilket känns lite nervöst. Men samtidigt inte. Det känns ganska bra, arbetsdagarna är långa men lönen är desto bättre.


Ikväll tänker vi släcka en timme för earth hour och ha lite mysigt. Vi har handlat hem en halv fruktbutik och tänkte att vi skulle skippa godiset för en gångs skull. Jaja, jag köpte ett par kexchoklad med..


Man kanske borde lägga till fantastisk på mitt CV?

Jag har gjort det igen. Jag är så jävla charmant.

Jag har säkrat inkomsten för sommaren på ett jobb där jag inte ens uppfyller kraven! Fantastiskt vad bra jag är.

Med lite tur har jag inkomst även innan eftersom jag är anställd som vikarie från och med vecka 14.

Det går bra nu.


Godmorgon.

Igår bokade jag in en sjukt mysig hemma kväll. I mitt huvud. För vi hamnade visst först på lite födelsedagskalas och senare på krogen.

Jag minns inte om jag fortfarande är full eller bara tappade bort min balans igår, för det här går (hahah) inge vidare.

Nu ska det ställas till med brunch. Jadå man får ha det klockan halv nio.


18 mars

Misär och helvete åt folket.

Jag vet inte hur ni har det men här är det 1 decimeter snö.

Being the bigger person

När jag tittar på bilderna i förra inlägget på den här datorn, min laptop, är de nästan svarta allihopa. Förhoppningsvis är de inte det på era datorer, annars får vi göra om det.

Har egentligen inte så mycket att berätta för er kära vänner. Jag har sovit som en stock inatt, vilket verkligen behövdes då jag inte sovit så jäkla mycket i helgen.

Åh i slutet av den här veckan kommer mina arbetstider läggas om, jag kommer sluta tidigare på dagarna! Sjukt skönt att få tillbaka en timme av mitt liv! En timme på eftermiddagen i alla fall, jag forlorar en på morgonen, men det är det värt.

Nähä, nu ska jag gå och förbereda mig mentalt på att hjälpa gamla tanter med deras bh-storlekar. Kanske kan man lura på någon en push up-bh?

Min fredagkvällStans enda uteställe, Chaplin, hade ungefär 15 besökare utöver oss själv, En dj som var värdelös och inte kunde ta kritik, Fiskarna i havet var tydligen inte något Chaplin ville spela för oss. Jag delade även hamburgare med en mycket trevlig herre och jag kunde senare konstatera att jag är något av en mästare på Mario kart.

Långt innan dess satt vi hemma hos Therese och delade på diverse drinkar och hade det förbaskat trevligt!

Tisdag

Imorse när klockan ringde kändes inte livet så jävla rockigt.
Men solen gjorde sitt idag med, så även idag känner jag ett litet hopp om att snön är på väg att försvinna.

Idag är det 8 mars. det innebär att det är internationella kvinnodagen, semlornas dag och bara två dagar kvar till international day of awesomeness.

Jag vill även tillägga att det är Thereses fördelsedag, hon fyller system idag så kika in och säg grattis!


Nu har jag lite bråttom till Lindex, och jag hoppas innerligt att det väntar en semla på mig när jag kommer hem igen.


När man verkligen behöver godis.

Sedan en halvtimme tillbaka har jag legat i sängen, alltså sedan klockan åtta.
Det har varit helt fantastiskt skönt. Jag har huvudvärk och allmän värk, så jag behövde vila lite extra.

Men här ligger jag, som en äkta tjockis, med kakor i en liten burk. Jag känner mig lite som min mysiga psykologilärare som hade hela bilden full med geishapapper. Jag är dock helt övertygad om att det är bristen av socker som skapar huvudvärken.


Livet i allmänhet

Jag tycker det är fantastiskt. Inte värken i mina fötter dock. Men resten. Helt okej.

På tal om okej och fantastiskt. Jag hörde en helt fantastisk låt på radion. Mamma som satt brevid i bilen frågade om det möjligtvis var jag som skrivit låten. Och innan ni frågar, nej jag skrev inte texten till Rachael Ray med Autisterna. Men det skulle kunna vara. Jag älskar Rachael, hon gör varje arbetslös dag helt jävla vansinnigt okej.Jag har inte kunnat se på Rachael Ray på säkert två veckor, och jag saknar henne. Hon förgyller vilken dag som helst. Fantastiska kvinna.


Follow Miss P
RSS 2.0