Söndag

Åter ivern finner jag mig mellan en som snarkar och en som inte kan bestämma sig vart på min mage det är bäst att spinna och sova om vart annat. Ej heller huruvida jag får hålla på med mobilen utan att klappas.

Det ändå jobbiga med det här mysscenariot är att jag ligger som en krökt falukorv vilket börjar kännas i ryggen.


Helt vanlig dag.

Himla knäpp fredag.
Imorse surade jag lite på att jag skulle jobba. Jag har stressat en del i några veckor nu, vilket belönas med migrän varje morgon. Och idag var jag helt enkelt lite extra trött på det.

Väl på jobbet visar det sig att jag var ledig. Typiskt. Men jag passade på att jobba några timmar ändå, jag var ju ändå på plats liksom.

En annan grej är att jag surade lite extra eftersom jag inte fått någon Ikeakatalog. Forskade lite i det och ser att de begränsat utskicket i år och att man inte kan beställa hem i vanlig ordning. Man måste kryssat någon liten ruta att man vill ha den hemskickad, vilket jag till min stora fasa ser att jag missat. Hoppla nu blir det ingen Ikeakatalog alltså.


Nu är jag hemma, pengar är tjänade och slösade, och ikeakatalogen har, trots allt, hittat hem till mig också!


Helt okej

God morgon!

Klockan är snart halv tio och jag ligger inklämd mellan två riktiga livsnjutare. Den ena har nu kravlat upp på mig medan den andra mest ligger och flåsar mig i örat.

Inte mycket att välja på alltså. Bara till att ligga kvar.
Idag har jag stora planer. Men de får vänta ett tag till verkar det som.


Eh, måndag?

Jag hann, hör och häpna, faktiskt med en hel del punkter på listan igår.

Jag bakade, städade och badade katt.

Idag har det stått tvätt på schemat.
Tvätta och diska.
Diska efter mina båda misslyckade försök till frosting igår. Försök nummer ett så skar sig grädden, i försök nummer två fick jag i äggula i mina maränger = big no no.

I ren protest vägrade jag diska efter det kalaset.


Ny vecka nya tag!

Idag tänker jag mig att jag ska ta tag i den stökiga bänken i köket.
Jag ska bada min minikatt.
Jag ska baka några spännande cupcakes.
Dammsuga. Städa byrån och putsa den eländigt dammiga spegeln. Helst stryka, och tvätta förstås.Jag misstänker dock att jag kommer börja på första punkten. Sen blir det så tråkigt att jag storknar.


Helt okej tisdag!

Ikväll spenderar jag kvällen i soffan. Minivattenmelon i mängder och Game of thrones rullar på tvn. Jag klagar inte!


Mina fötter ramlar snart av

Åh. För 30 minuter sedan kom jag hem från jobbet. Om sju timmar ska jag tillbaka. Om fem och en halv timme ska jag vakna igen. Om 17 timmar tar jag helg. Just nu är jag så trött att jag skulle kunna tänka mig att dö på fläcken.


Follow Miss P
RSS 2.0