Att ha ont i armar och rygg.

Jag vill berätta hur dagsläget ser ut.
Imorse hade jag lite ont i mina armar. Trodde jag sovit konstigt.


Nu; jag vill dö. Jag har the worst fucking träningsvärk någonsin! Mina armar måste använda väldigt långsamma rörelser för att jag inte ska skrika av ren skär smärta.Att man försöker trösta sig med att vila hjälper ju inte speciellt mycket när det låter som en hel jävla arkadhall när Mattias slår på sina jäkla töntiga tvspelssaker.

Vi får väl se hur länge det håller.Jag har bestämt mig för att till sommaren ska jag banne mig komma i mina Fornarinajeans igen!
Inte fan har jag köpt byxor för 2000 spänn som ska ligga och damma. Nej, någon måtta får det jävla i mig vara.

medans ni andra hade ett liv..Spenderade jag min dag här. Skrivit listor, googlat, sökt synonymer och varit skapligt trött på formuleringar.

Jag håller på att söka jobb. Mycket tråkigt, men något måste jag göra, jag vill inte hamna på Astrid Lindgrensvärld fråmåt sommarkanten. Så jag håller på att strukturera mig lite. Tar tag i saken för en gångs skull.

Kalas

Det var barnkalas för första gången på många år i helgen.
Min allra minsta kusin fyllde två år.

Förundransvärt vad en sån liten kan bli lycklig för ett stycke buzz-format lego och en transparant kjol.


Som om inte det var nog, kärade jag även ner mig i en kanin idag.

Har hunnit med fyra viktiga möten idag och en massa telefonsamtal.

Imorgon blir det inga möten men tredubbelt med samtal hit och dit. Wiho för vuxenpoäng.


Angående kaninen så älskar jag den och den älskar mig. Den bad om att få följa med hem!

Igår tog mitt liv en ny vändning

Idag har jag mycket att ta tag i. Det händer så himla mycket just nu men jag väljer att inte förklara mer ingående när jag inte ens vet själv hur det ska sluta.

Beslut ska fattas, fort, telefonsamtal ska ringas och planering måste göras. Det i sig är, om än ett väldigt litet, steg in i vuxenvärlden.

Jag börjar även bli smått galen av att vara arbetslös. Jag måste få jobba, använda huvudet till mer än oxie.com.


Dexter vs. Dexter

Jag vaknade tidigt idag. Startade datorn, ångrade mig och hoppade ner i sängen igen. Fortsatte läsa Dexters dunkla drömmar, som har varit helt okej, och eftersom jag är galen i serien så vill jag bara fortsätta läsa hela tiden.

Fram tills nu.
Boken är utläst och jag vill inte läsa nästa.
Boken och serien har väl samma huvudkontenta men handlingarna är helt olika. Saker som händer i serien händer inte i boken och vice versa, och slutet i de båda är inte ens i närheten av varandra.

Nej, tack och bock för mig, jag väljer att bara se serien i fortsättningen.Tack för den här gången v. 2!Efter en lång dag med mycket stimmande och ett hus alldeles för överbefolkat med nära och kära och en hel del andra också.

Vi hade nämligen ljusparty här på hemmaplan
.
Själv handlade jag saker för ett värde av över 2500;- men slutsumman att betala landade bara på drygt 600 kr. Helt galen kväll.


Nu behöver jag lite lugn och ro så jag tänker krypa ner i sängen och fortsätta läsa den första boken om Dexter, med mitt matchande bokmärke!

Fint avslut på veckan

Veckan fortsatte fint trots att jag var upp över öronen arg över det försvinna halsbandet, som även det kikade fram senare ur en påse som var påväg att slängas.

Jag drog på spontantripp över till Ullared och besökte Gekås i torsdags.
Det känndes helt okej att antalet andra besökare var under 20.Jag köpte nästan ingenting, men det var trevligt iallafall, jag har trots allt inte så mycket bättre saker för mig.Och idag får vi lite besök, så jag måste nog börja göra mig själv lite anständig.

Fin start på veckan.

Ikväll är jag så arg så jag vill stanna i sängen resten av veckan. Sluta existera utanför min säng.

Som om inte det skulle toppa min dag kom jag på att jag måste ha slängt ett helt nytt halsband jag köpte på lindex innan nyår.

Ibland blir jag så tokigt (läs:fullständigt, in i helvetes) arg, inte minst på mig själv.

I'm always in this twilight

Nu börjar jag sakta bli frisk igen och därmed förbenat rastlös. Jag har rört mig mellan soffan, datorn och sängen. Jag gissar vilt på att det 6 meters mellan.

Eftersom jag fortfarande inte kan gå utanför dörren utan att dö lite lätt, sparkade jag igång lite kreativitet istället.
In the dark I can hear your heartbeat

Medans andra är ute och firar ännu en helgdag ligger jag hemma.
Pendlar lite mellan tv, dator och tvspel. Med en hals som beter sig som om jag matat den med rakblad.

Nu hoppar vi tillbaka ner i sängen och väntar spänningsfullt på vad morgondagen har att erbjuda.
Eller, hoppa över den spänningsfulla delen.


Yellow submarineFörutom att jag släpade mig hemåt vid klockan halv sju i morse, eftersom Mattias går i skolan, så har jag kurerat mig på soffan mest hela dagen. Ja, idag igen.
Jag antar att ni håller på att av spänning inför vad jag kommer skriva om nästa gång eftersom mina senaste inlägg varit så otroligt fängslande. Frukta icke; jag kommer fortsätta leverera.Nytt år

Jag avslutade förra- och klev in i det nya året med högklackat och orakade ben.
Det här bådar gott.
Årets andra dag -idag- spendrade jag febersjukt i soffan, på golvet, i sängen, fortfarande med orakade ben.

Så om ni ursäktar ska jag lägga mig tillrätta i sängen igen och göra det jag gör bäst, spela tvspel.Follow Miss P
RSS 2.0