Blood, tears and gold

Imorgon ska jag gå till jobbet igen.
Jag surar redan för de tusenlappar jag förlorat genom att vara hemma. Jag är inte frisk eller särskilt välmående men tillräckligt för att arbeta. Det har jag bestämt.

Nu ska jag återgå till min bok. Som jag varit uppslukad av hela dagen. Insåg nyss att klockan var tio och inte fem. Förstår inte alls var dagen har tagit vägen. Jaja. So long.Publicerar en bild på Mattias. Dels för att han är söt och dels för att sägen är så ensam utan honom.

I stora drag


det kan nog dock sammanfattas i typ tre bilder

Jag försöker skrämma iväg sjukan med att leva som vanligt. Dessvärre gör den bara huvudvärken värre och tröttheten mer påtaglig. Så jag satte mig vid datorn. Mindes att, trots att det känns som en evighet sedan, det var festival för en vecka sedan.

Med trasig objektiv blev det inte mycket bilder. Men jag tänkte att istället för att berätta om skiten så visar jag bara några av de bilder som togs. Om ni är intresserade alltså?


Haha, vem försöker jag lura, ni är alltid sjukt nyfikna på allt.

Jag är nästan helt säker på utgången av den här sjukan.

Idag är jag inne på min fjärde sjukdag.
Febern gör att jag växlar mellan underkläder och onepiece mest hela tiden.
Idag fryser jag bara dock. Konstant.

Jag hade inget ordentligt att dela med er idag. Jag tänka bara säga hej innan jag druknar i mitt eget snor, hostar upp båda lungorna eller i all enkelhet får hjärtsnörp och tuppar av helt och hållet.


Lördag

Snart är vi påt igen. Pizza ska i vanlig festivalordning inbeställas innan vi ger oss ut på äventyr igen.

Ikväll ska vi se Hurts och Morrissey. Det kommer bli himla fint tror jag.

Undertiden jag festivalar får ni beundra mitt senaste inköp till hushållet. Den är underbar, helt jävla fantastisk och jag älskar den.

Nu ska jag bara lära mig hur man gör. Känner jag mig själv rätt så kommer ni få följa med och se hur det äventyret slutar. Om det vill bli fint väder igen dvs. Annars är det inte så jäkla kul att grilla.


Festival

Nu är jag efter mycket om och men här. Här, på plats i hultstfred för att besöka den (nästintill) årliga festivalen. Snart är det hemfärd för lite dusch och lite födelsedagsbak efter som min käraste fyller år. Nu har jag dock kramp i fingrarna efter att ha skrivit allt på iphonen, so long!

Åh.

Idag har jag slut på arga och elaka ord.
Jag använde nog hela mitt ordförråd tidigare under kvällen.

Mm... Hm.. ja.. Eh. Det verkar som alla ord tog slut. Jag kanske inte kan så mycket mer än arga ord. Inte ikväll iallafall.


Det här gjorde jag bra

Nu tar jag äntligen helg.
Det är så sjukt lättande. De två senaste veckorna har varit så himla tunga, och nu får jag slutligen en helg som är mer än några timmar lång.

Men jag tänker inte sitta still för det. Nej. Nu ska det städas. Sen behöver jag tvätta igen. Och diska en aning. Men jag ser fram emot det!

Nu ska det förvandlas till lägenheten jag än gång föll handlöst för!Vi kör den här bilden igen, objektivet är trasigt på den ena kameran och batteriet är slut i den andra. Dessutom kan jag behöva påminnas om att jag behöver färga håret.

Ta igen sömn funkar visst.

Förra veckan sov jag knappt någonting. Det var jobb och saker som skulle göras hela tiden.

Igår gick somnade jag vid sju. Kunde inte hålla ögonen öppna längre.
Sen sov jag i 10 timmar tills jag skulle till jobbet. Dock känner jag mig inte helt fit for fight så jag tog en sjukdag.
Då gick jag och la mig och sov 4 nästan 5 timmar till.

Och det känns bra.
Dock mår jag ganska mycket piss i övrigt, men när smärtstillande och febernedsättande och allt annat kul kickat in ska vi nog få ordning på det med.
Follow Miss P
RSS 2.0