Tisdag

Imorse väckte Mattias mig när han skulle till jobbet. Klockan sex på morgonen.
Kunde för allt i världen inte somna om. Satte mig vid tvn, fick migrän. Farmor ringer lite längre fram. Panikstäda som sagt. Fortfarande migrän.

Det är så varmt ute att jag nästan kvävs och solen gör migränen ännu värre, men vad gör det. Kanske ända solen jag får i sommar.

Nu springer jag mellan balkongen och köket. Solar och lagar mat i underkläderna. Lagar mat efter recept. Något helt nytt för mig.

Kycklingen kallar, adios!


Helt vanlig tisdag.

Min farmor kommer strax hit.

Hon ringde förut och sa att de var i stan och ville hälsa på. Eheee. Expresstäda. Men det gick bra, detblev fint på nolltid, men, var fasen försvann farmor?ett år och en månad på ett ungefär.Jag klippte mig idag förresten. Första gången på över ett år.
Frisören häpnade hur fantastiskt bra mitt hår var med tanke på det faktumet och behövde bara klippa ett par centimeter för att få bort det dåliga och få fram tjockleken. Det gör mig inget eftersom jag för första gången på säkert tio år inte känner något behov av förändring.

Nu är det slitna borta och luggen är klippt. Det syns ingen större skillnad på bilderna, jag vet, men hon klippte bara topparna egentligen. Goodbye svinto.

Slut på långhelgen
Imorgon är det dags för mer jobb. Har inte jobbat på hela veckan, vilket har varit både skönt och jobbigt.
Jobbigt eftersom jag blir så jävla rastlös efter fem minuter.
Nu går jag och sover då jag bör infinna mig på jobbet om ganska exakt nio timmar.

Nu har det slutat eka där inne.

Idag var vi och storhandlade. Avverkade två mataffärer.
Trots detta köpte vi pizza. Men det är skönt att ha lite i kylskåpet som inte är ägg och hallonsylt.Det ser inte mycket ut för världen. Men det är inte bara kylskåpet som är påfyllt. Frys och skåp är proppade med maaaat! 


Norrut

Idag far vi iväg till IKEA för att slutföra vår inflyttning på ett värdigt sätt. Kan bli ganska skönt att kunna leva lite. Åtminstone kunna sova med lite mer mellanrum än 3 millimeter.

När vi kommer hem hoppas jag att vi bara saknar köksbord.

Ses ikväll!
Mascaran var helt okej förresten. Borsten var, som jag misstänkte, gaska lurig men om ett par dagar är vi nog bättre vänner.

mascarogram

Igår damp det ner ett litet paket i postlådan. Med L'oréal som avsändare.
I paketet fann jag en deras nya Lash architect mascara. Lite oväntat sådär.

Idag ska den iallafall provas! Jag lyckades hålla mig från lägga på mascaran igår efter jag tagit bort mitt smink. Borsten ser lite lurig ut, men jag återkommer med betyg!


Obegränsningar

Det bästa med att bo själv är att man får har hur mycket glass man vill hemma.
Just nu har vi sju glasspaket i frysen.


Livet i staden

Inga bilder idag heller dessvärre, men internet anländer om drygt en och en halv vecka och jag ska försöka fixa ihop lite kort tills dess. Men ni vet ju också hur det kommer gå.


Jag tänkte bara säga hej till er och berätta att jag lever, ses om någon vecka eller två!


Snabbvisit hos mamma.

Tystnaden som varit här på min lilla blogg beror på att jag har flyttat.
I fredads hämtade jag nycklarna och på lördag var det klart! Känns otroligt skönt.

Jag har dessvärre inga kort att visa, men det kommer väl i sinom tid. Vi har inget internet i lägenheten än, vilket är jävligt skönt men besvärligt.


Nu ska det täcknas försäkringar och annat roligt! Hörs!

Follow Miss P
RSS 2.0