Att inta soffan är allt som är kvar

Sådär. Hemmet är skinande, tvätten är tvättad, katten är badad, håret är tvättat, kläder är beställda, chipsen är uppätna och disken är diskad. Nu är det bara min sambo som saknas!


Hej då lördag!

Snart är den här djävulskt dåliga dagen över. Idag vill jag bara gå under.
Som om det inte varit nog med att dagen i sig inte bringat något gott, det har inte gått att andats på dessa 24 timmar?! Vilket väder alltså.

Bör tilläggas att jag spenderat dagen bakfull.
Gårdagen måste varit rolig i alla fall. För alla utom lampan förmodar jag.


Fin söndag

Trots att det är söndag och solen skiner över Vimmerby för första gången på veckor, spenderar vi morgonen i bilen.
Spontan roadtrip, med hög musik och vår nya gps!


Knäpp dag

Hej. Jag ligger i skrivande stund i the master bed. Halvsovandes. Klockan kvart i nio. Tjuvar lite på Mattias nya, helt fantastiskt sköna kudde. Den är så omåttligt härlig att jag Inge riktigt vet vad jag ska ta mig till.
Vem han fick den av? Well, det är väl ganska uppenbart..?


Kalas igen!

Idag är det herrns stora dag. Vi har minikalas hela dagen, tacopaj, tårta, glass och en hel del regn.


Kalas

Imorgon fyller sambon år, så idag är vi på kalas! Nu behöver jag inte äta på en vecka.


Kommer dessutom inte hinna hälften..

Efter en låååååång dag ligger jag i sängen. Imorgon ska jag upp tidigt för att baka klart tårtorna som är beställda till morgondagens kalas! Och efter det har jag ytterligare ungefär tusen grejer jag ska göra. Mår lite illa av att bara tänka på allt.


Fin onsdag?

Fint att komma hem till Nordens godaste tonfisksallad! Nu regnar det utav bara fasen i Vimmerby vill jag lova! Det ser inte mycket ut för världen, men jag lovar, insane!


Wohooo!

Nu funkar blogg-appen igen!! Bara sådär, en lördagkväll. Vi sitter iallafall ute på balkongen och lyssnar på regnet. Och lite åska. Badade INTE för första gången iår. Vi åkte ut men det var way too kallt for me. Jag väntar med första doppet tills augusti ungefär.


Follow Miss P
RSS 2.0